بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم، علیرضا ارجمندی اظهار کرد: در جلسه بررسی طرح موزهآرایی باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم که با حضور اعضای شورای فنی میراثفرهنگی استان قم در محل باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، اعضای این شورا از ایدههای ارائه شده در طرح موزه آرایی در سالنها و محوطه باز باغ موزه بازدید کردند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم ادامه داد: منابع مطالعاتی طرح موزهآرایی، بیش از ۲۷۰ منبع بوده که شامل فیلمها، وصایای شهدا. فرماندهانئ جنگ، تفحصها و… است.
ارجمندی افزود: به منظور غنیسازی باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس استان، در موزهآرایی باغ موزه موضوعاتی همچون رزمندگان، پدران و مادران رزمندگان، بمبارانهای شهری. کمکهای مردمی پشت جبههها، رزمندگان در جبههها. تسلیحات دفاعی و…در قالبهای مختلف به نمایش گذاشته میشود.
او ادامه داد: با همکاری شورای فنی میراثفرهنگی استان با ادارهکل حفظ نشر آثار ارزشهای دفاع مقدس استان، موزهآرایی باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به زودی تکمیل و پذیرای حضور بازدیدکنندگان خواهد شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قم در پایان با تاکید بر ضرورت آشنایی بیشتر نسل جوان با خاطرات هشت سال دفاع پیروزمندانه و جانفشانی شهدا گفت: باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در انتقال آرمانهای دفاع مقدس برای جوانانی که جنگ را درک نکردهاند، گامی موثر در جهت انتقال مفاهیم ارزشمند ایثار و شهادت است.
باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قم واقع در میدان مفید از جمله مصوبات سفر مقام معظم رهبری به این استان در سال ۸۹ بود که در محوطه ۳۲ هکتاری آن برخی تجهیزات نظامی جانمایی شده است.
انتهای پیام/
انتهای پیام/